albums

#printyourpictures

Heb ik al gezegd hoe gek ik ben op albums? Ik ben er écht van overtuigd dat jullie foto's het verdienen om in een knap album te komen. Het doet je foto's nog veel meer tot leven komen, en het is gewoon zo'n zonde wanneer ze enkel op de harde schijf van je computer blijven staan.

Daarom geef ik jullie bij elke huwelijksreportage, newborn- of gezinssessie minstens een mooi linnen fine art album van 15x15 cadeau. Albums zijn de mooiste manier om jullie geluk te koesteren en te delen, met elkaar, met anderen en met de volgende generaties.

klein huwelijksalbum

Jullie krijgen van mij altijd minstens een prachtig klein fine art huwelijksalbum cadeau, als herinnering aan jullie trouwdag. Het lieve album is 15x15 en heeft 24 stevige lay-flat pagina's. De cover is in linnen, in een kleur naar keuze. Ze zijn moooooi!

luxe huwelijksalbum

Heb je liever een compleet huwelijksalbum? Dan kan je upgraden naar het luxe huwelijksalbum. Het album is 25x25 en heeft 40 bladzijden. Handgemaakt en geprint op echt dik fotopapier met een lay-flat binding, waardoor de bladen mooi openvallen en de foto's over de naad heen kunnen doorlopen. De kaft is in linnen of kunstleer, met jullie namen in blinddruk. De albums worden geprint bij een professioneel fotolab dat ik met zorg heb uitgekozen omwille van de hoge kwaliteit. Ik ben er enorm trots op, want het zijn echte  p a r e l t j e s.

Willen jullie graag echt leer of suède? Meer pagina's? Misschien wel een nog groter album? Er is heel veel mogelijk. Vraag me er gerust naar wanneer we elkaar zien. Ik toon jullie dan met plezier wat er allemaal kan tegen een (beperkte) meerprijs.

newborn- of gezinsalbum

De linnen albums van de newborn- en gezinssessies zijn fantastisch mooi. Ze zijn er in formaat 15x15 of 20x20. Geprint op hoogwaardig fotopapier voor heldere kleuren en de scherpste beelden. Jullie foto's komen echt tot hun recht. Het album heeft stevige pagina's zonder naad, waardoor de foto's mooi kunnen doorlopen. De cover is in linnen, in een kleurtje naar keuze. 

"You made me cry! Geweldig <3 <3 <3 Ik vind het album echt super super super mooi!"

birgit, mama van marie-julie en nathan

Menu