gezinnen

Warmte, tederheid, knuffelen en kietelen.

Dat zijn de momenten die je je wil herinneren. Wat fijn dat jullie dit op beeld willen laten vastleggen. Het is zo waardevol om mooie foto's te hebben van jullie als gezin.

Ik wil vastleggen hoe mooi jullie samen zijn, de pure momenten en de knuffels, zonder dat je daarvoor hoeft te poseren. Ik werk niet in een studio, maar kom bij jullie thuis, of we zoeken een fijne locatie die bij jullie past.

petit pakket | 355 euro

Bij elke gezinsfotoshoot krijgen jullie alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Dat zijn er altijd minimaal 35. Ik werk de foto's individueel af volgens de stijl die eigen is aan Love and Light Photography. Jullie hoeven dus niet te kiezen tussen de foto's, je krijgt ze allemaal, want ik geloof juist heel erg in de kracht van een reeks. Het is jullie unieke verhaal dat ik wil vertellen in een reeks foto's. 

Ik geloof rotsvast dat foto's het verdienen om in een mooi album te komen. Het maakt herinneringen zo tastbaar. Bij elke gezinssessie krijgen jullie van mij dus een lief, linnen album van 15x15 cadeau. Ik maak het voor jullie helemaal op, het kleurtje van de cover kies je zelf. Yes!

Altijd inbegrepen:

1,5u fotosessie bij je thuis of op locatie
minimaal 35 digitale foto's in hoge resolutie
eigen privé online galerij met jullie foto's

lief fotoalbum 15x15 met 12 bladzijden

 

pakket de luxe | 445 euro

Willen jullie graag een compleet gezinsalbum, met plaats voor alle foto's van de fotoshoot? Kies dan voor het uitgebreidere pakket. Jullie krijgen natuurlijk alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Dat zijn er altijd minimaal 35, individueel afgewerkt volgens de stijl die eigen is aan Love and Light Photography. 

Enkele weken nadat ik jullie foto's heb aangeleverd, krijgen jullie een pakketje met extra's in de brievenbus:
10 mooie fine art fotoprints en een blankhouten staandertje om je foto's in je interieur neer te zetten. Daarnaast een prachtig linnen fotoalbum van 20x20, met maar liefst 24 bladzijden. Heerlijk veel plaats voor jullie foto's. Een compleet gezinsalbum dus, om te blijven koesteren. Allemaal mooi verpakt, zodat het nagenieten van jullie fotosessie nog eens een klein feestje wordt. 

Altijd inbegrepen:

1,5u fotosessie bij je thuis of op locatie
minimaal 35 digitale foto's in hoge resolutie
eigen privé online galerij met jullie foto's

10 fotoprints & blankhouten staandertje
prachtig fotoalbum 20x20 met 24 bladzijden 

Bovenstaande prijzen zijn exlusief reiskosten van €0,35 per kilometer vanuit Hoevenen.

"Ellen is het soort fotograaf waar we van houden. Wij zijn helemaal niet into fotoshoots en poseren en zo, maar met Ellen ging alles gewoon van een leien dakje.
We voelden ons zo hard op ons gemak, en dat zie je ook aan de foto's. 
Ons lijf is nog altijd te klein voor ons hart als we naar haar foto's kijken, echt!"

sarah, mama van lena*, jef*, alma en rosie

LAATSTE BLOGPOSTS

Menu