huwelijksfotografie

Yes, jullie gaan trouwen!

Wat een heerlijk en spannend vooruitzicht! Misschien zijn jullie al volop aan het plannen geslagen, misschien moet het nog allemaal beginnen. Het voorbereiden en toeleven naar jullie grote dag is op zich al een feestje, want het is zo fijn om je trouwdag stilaan vorm te zien krijgen. Je beslist over een locatie, misschien kies je wel een thema, de perfecte bloemen... en plots wordt het geheel helemaal ‘jullie’. 

Ik geloof rotsvast dat het belangrijk is om een huwelijksfotograaf te kiezen die 100% bij jullie past. Die past bij hoe jullie die dag willen beleven en herinneren. 

Mijn fotografiestijl

Ik hou van ongedwongen, liefdevolle foto’s die de warme sfeer die er die dag heerst, goed weergeven. Mijn foto's zijn fris, helder en puur. Ik ben een fotograaf die niet te prominent aanwezig is, maar wel als een schaduw alle emoties en details vastlegt doorheen de dag.

Voor jullie fotosessie gaan we naar een locatie die we op voorhand samen uitzoeken. Het is voor jullie echt even genieten van elkaar! Ik stuur aan waar nodig, maar je zal zien dat het er vooral heel ontspannen aan toe gaat. Ik vang de meest tedere momenten tussendoor: een blik, een aanraking, een kus.

albums are my favourite

Ik ben gek op albums! En ik ben er van overtuigd dat jullie foto's het verdienen om in een mooi album te komen. Het is zo ontzettend fijn om een echt boek in je handen te hebben. Een album van hoge kwaliteit dat jaren meegaat. Maak er een jaarlijkse traditie van om op jullie trouwdag het album nog eens door te gaan. Genieten!!

Als je mij boekt als huwelijksfotograaf krijg je altijd minimum een klein fine art huwelijksalbum cadeau. Een lief klein boekje van 15x15 met 24 bladzijden. Kies je voor het luxepakket, dan krijg je een prachtig compleet luxe huwelijksalbum.

huwelijksfotografie | vanaf 1295 euro

Er zijn 3 formules waaruit jullie kunnen kiezen. Prijzen starten vanaf 1295 euro voor 6 uur fotografie.

Jullie ontvangen jullie foto's uiterlijk 6 weken na jullie trouwdag. Een aantal weken later volgt nog jullie pakketje met het album, yes! Een mooi klein fotoalbum of een luxealbum (afhankelijk van welk pakket jullie kozen) en als extraatje enkele mooie fine art fotoprints, allemaal mooi verpakt. Heerlijk nagenieten! 

Altijd inbegrepen: 

> alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, individueel afgewerkt en aangeleverd via jullie eigen online galerij (altijd minimum 150 foto's voor 6u fotografie)
> minimum een klein fine art huwelijksalbum 15x15 met linnen cover
> reiskosten in heel België
> btw

Wil je meer zien van mijn werk? Al eens voelen of het klikt? Ik stuur je graag mijn uitgebreide informatiebrochure door!

LAATSTE BLOGPOSTS

Menu