newbornsessies

Een nieuwe baby, zo bijzonder!

Een baby die geboren wordt, een klein persoontje, zo kwetsbaar en teder en zó van jullie: het is een wonderlijke ervaring. Wat goed dat jullie dit op beeld willen vastleggen!

Ik kom naar jullie toe om de baby bij jullie thuis te fotograferen, in jullie eigen omgeving. Ik hou van een ongedwongen stijl, niet teveel poseren, wel veel knuffelen en genieten. Ik wil jullie laten zien hoe mooi jullie samen zijn!

Gemiddeld ben ik zo'n 2 uur bij jullie. Ik heb geen haast, we hebben alle tijd wanneer je baby getroost of gevoed wil worden. Ik vind het belangrijk dat jullie op jullie gemak kunnen zijn en dat het een relaxte, fijne beleving wordt.

petit pakket | 355 euro

Bij elke newbornsessie krijgen jullie alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Dat zijn er altijd minimaal 35. Ik werk de foto's individueel af volgens de stijl die eigen is aan Love and Light Photography. Jullie hoeven dus niet te kiezen tussen de foto's, je krijgt ze allemaal, want ik geloof juist heel erg in de kracht van een reeks. Het is jullie unieke verhaal dat ik wil vertellen in een reeks foto's. 

Ik geloof rotsvast dat jullie foto's het verdienen om in een mooi album te komen. Het maakt herinneringen zo tastbaar. Bij elke sessie krijg je van mij dus een lief, linnen album van 15x15 cadeau. Ik maak het voor jullie helemaal op, het kleurtje van de cover kies je zelf. Yes! Eens zien hoe zo'n albumpje eruit ziet? Klik dan hier.

Altijd inbegrepen:

2u fotosessie bij je thuis
minimaal 35 digitale foto's in hoge resolutie
eigen privé online galerij met jullie foto's

lief fotoalbum 15x15 met 12 bladzijden

 

pakket de luxe | 445 euro

Willen jullie graag meer tastbare herinneringen aan die bijzondere kraamperiode? Kies dan voor het uitgebreidere pakket. Jullie krijgen natuurlijk alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie, zonder watermerk. Dat zijn er altijd minimaal 35, individueel afgewerkt volgens de stijl die eigen is aan Love and Light Photography. 

Enkele weken nadat ik jullie foto's heb aangeleverd, krijgen jullie een pakketje met extra's in de brievenbus:
10 mooie fine art prints en een blankhouten staandertje om je foto's in je interieur neer te zetten. Daarnaast een prachtig linnen album van 20x20, met maar liefst 24 bladzijden en de naam van jullie kleintje in blinddruk op de cover. Een compleet babyalbum dus, met al jullie foto's van de fotosessie, als herinnering aan die bijzondere newborntijd. Allemaal mooi verpakt, zodat het nagenieten van jullie fotosessie nog eens een klein feestje wordt. 

Altijd inbegrepen:

2u fotosessie bij je thuis
minimaal 35 digitale foto's in hoge resolutie
eigen privé online galerij met jullie foto's

10 fotoprints & blankhouten staandertje
prachtig fotoalbum 20x20 met 24 bladzijden &
de naam van je kleintje in blinddruk

Bovenstaande prijzen zijn exlusief reiskosten van €0,35 per kilometer vanuit Hoevenen.

"Ellen, wat zijn wij ontroerd door de mooie foto's. Dit is exact waarom we zo van jouw stijl houden: naturel, puur, liefdevol...
Jij weet exact een gevoel in een beeld vast te leggen!! 
Wij kijken alvast uit naar november - en de daaropvolgende sessies :-)"

evelyne, mama van juline en cilou

LAATSTE BLOGPOSTS

Menu