Newbornshoot in Reet met Cilou

Ik vind het altijd bijzonder wanneer ik een aantal keer bij hetzelfde gezin kom fotograferen. Zo was ik de eerste keer bij Evelyne en Jeroen voor een newbornshoot van hun eerste dochtertje, Juline. Een paar maanden geleden zagen we mekaar terug voor een gezinsshoot in het frambozenplukveld bij het park van Edegem. Juline was intussen een schattige peuter, maar ik herkende nog altijd het snoetje dat ze als kleine baby had! Evelyne was op dat moment zwanger van hun tweede kindje. We spraken af dat ik in november terug zou komen voor een newbornshoot van hun tweede kindje. Enkele weken geleden kreeg ik een bericht van Evelyne dat Cilou geboren was! Zo’n dotje! Met haar grote ogen keek ze recht in mijn lens.

"Heerlijk ontspannen shoot. Authentiek en oprecht. Spontaan en krachtig. Een geweldige ervaring met nog mooier resultaat!
Ons gezin zoals het is: foto's van maanden geleden die we nog steeds koesteren. Kwaliteit en ziel verenigd. Knap werk!
"

liesbeth, mama van otis*, emil en ida

Menu