Newbornshoot in Hoevenen met Isa

Meet Isa! Het dochtertje van mijn eigen schoonzusje en -broer. Wat is ze lief, he?!

Wie me een beetje volgt weet dat ik ervan hou om tedere foto’s te maken, niet te geposeerd, maar juist naturel en spontaan: het vastleggen van knuffels en kusjes, de grappige snoetjes van de baby, een geeuwtje of een uitgestrekt armpje. En wanneer de details dan ook nog eens met de grootste zorg uitgekozen zijn, is het helemaal een feestje! Net daarom vind ik het zo belangrijk om in je eigen omgeving te fotograferen, en niet in een studio. Dat zijn immers de dingen die je je wil herinneren! Isa’s geboorteaankondiging op een letterboard stond naast haar wiegje. Originele doopsuiker, een mooie inbakerdoek en een hip bodietje met een zebra. Voeg dat allemaal samen en je hebt een echt plaatje. Oh ja, en zei ik al dat ze superschattig is? <3

 

 

 

Heb ik al gezegd hoe gek ik ben op albums? Ik ben er écht van overtuigd dat jullie foto’s het verdienen om in een knap album te komen. Het doet je foto’s nog veel meer tot leven komen, en het is gewoon zo’n zonde wanneer ze enkel op de harde schijf van je computer blijven staan. Daarom geef ik jullie bij elke newbornsessie minstens een mooi mini album van 15×15 cadeau. Albums zijn de mooiste manier om jullie geluk te koesteren en te delen, met elkaar, met anderen en met de volgende generaties.

 

 

 

 

"Heerlijk ontspannen shoot. Authentiek en oprecht. Spontaan en krachtig. Een geweldige ervaring met nog mooier resultaat!
Ons gezin zoals het is: foto's van maanden geleden die we nog steeds koesteren. Kwaliteit en ziel verenigd. Knap werk!
"

liesbeth, mama van otis*, emil en ida

Menu