hi, ik ben ellen

Fotograaf, fulltime mama van Finn, Mathis* en Emilia, vrouw van Wim. We wonen samen met onze hond, Jack, in Hoevenen, in het noorden van Antwerpen. 

Ik hou van lijstjes maken, notitieboekjes vullen met plannen en projectjes, herinneringen vastleggen. Dat doe ik graag en veel! Ik kan niet weerstaan aan sushi, een lekker glas wijn, goeie koffie. Oh en ik heb een zwak voor leuke koffietasjes! 

Het allermooiste wat ik mag ervaren is:  m a m a   z i j n. Het verlies van ons tweede zoontje, vlak voor zijn geboorte, was een ommekeer. Hij leert me elke dag mijn hart te volgen en het mooie te koesteren. Dat ik die schoonheid ook voor anderen mag vastleggen vind ik een geschenk.

Ik maak graag foto's met gevoel, foto's die een tikje magie uitstralen. Ik streef ernaar om het bijzondere naar boven te halen en te laten zien hoe ontzettend mooi jullie samen zijn.

Mijn fotografiestijl is lifestyle: niet teveel poseren, maar lekker authentiek. Geen studio, wel je eigen leefruimte. Of we zoeken samen een leuke locatie in openlucht. Een fotosessie zal er altijd ontspannen en ongedwongen aan toe gaan, want er is niets mooier dan echte interacties tussen mensen en het in beeld brengen van hoe je echt bent.

“a photograph is the pause button of life.”

Even op die pauzeknop duwen! Dan leg ik voor jullie de pure momenten vast en laat ik jullie zien hoe ontzettend mooi jullie zijn. Je krijgt van mij bij elke huwelijksreportage, gezins- en newbornsessie een prachtig linnen fotoalbum cadeau: om te koesteren en héél dikwijls vast te pakken. Dat zijn de dingen die ze jullie niet meer afnemen.

nadia, award winning fotograaf bij bynadia, amsterdam:

"Ik werk zelf al een aantal jaar als fotograaf, en Ellen mailde mij toen ze nog niet zo lang bezig was met fotografie. Ze wilde een goeie basis leggen voor haar verdere carrière, was op zoek naar coaching, en mijn stijl sprak haar aan. Uit haar eerste, uitgebreide e-mail werd onomwonden duidelijk dat ze wil leven en werken vanuit haar hart, en dat fotografie daar een belangrijke rol in speelt. Ik was direct gecharmeerd door haar open, warme en persoonlijke toon van haar e-mail en wilde haar graag leren kennen.

Tijdens de coaching en daarna heb ik Ellen ervaren als een heel lief, warm, integer en getalenteerd persoon. Een gevoelsmens. Iemand die zich verwondert over de kleine dingen. Iemand die liefde kent en wil cultiveren. Iemand die begrijpt wat herinneringen kunnen betekenen. En iemand die zich tot het uiterste zal inspannen om die herinneringen en emotie vast te leggen voor een ander.

Die toewijding knalt er aan alle kanten vanaf en is een heel krachtige drive voor het prachtige werk dat Ellen maakt. Met groeiende bewondering volg ik haar fotografie, wat een talent! Het ene beeld is nog mooier dan het andere. Emotie, kleur, compositie, moment, humor... Alles zit erin.

Al met al is Ellen iemand die je bijblijft. Een mooie, zachte en tegelijkertijd krachtige vrouw met een gave, aan wie je zelfs je dierbaarste herinneringen durft toe te vertrouwen."

LAATSTE BLOGPOSTS

Menu