portretsessies

Je wil graag mooie foto’s van jezelf?

En gelijk heb je! Of je ze nu wil gebruiken voor LinkedIn, Facebook, je blog of gewoon voor jezelf: het is zo fijn om mooie foto's van jezelf te hebben. Die drempel om zo'n foto's te laten maken hoeft echt niet zo groot te zijn. Ik stel je op je gemak en begeleid je, zodat je juist zonder echt te poseren, de mooiste, meest authentieke foto's van jezelf krijgt.

Ben je een creatieve ondernemer en wil je graag mooie foto's van jezelf én je zaak? Heel fijn. Mooie foto's op je website en sociale media zijn hét visitekaartje van je bedrijf. Ik kom graag bij jou om wat je doet als ondernemer, op een frisse, heldere manier in beeld brengen.

MINI PORTRETSESSIE | 85 euro

Een heel laagdrempelige shoot, want het duurt amper 20 minuutjes. We gaan heel kort samen op stap om mooie, foto's van jou te maken, voor op LinkedIn of Facebook, of gewoon voor jezelf.

We kiezen op voorhand samen een locatie die past bij de sfeer die je wil uitstralen. Dat kan een plekje in de natuur zijn, in de stad of in een gezellig cafeetje. Alles kan! Ik zorg ervoor dat je niet het gevoel hebt dat je de hele tijd moet poseren, maar dat het juist ongedwongen en aangenaam aanvoelt.

Na 3 dagen krijg je de link naar je eigen privé fotogalerij. Daar staan de foto's die ik geselecteerd en individueel afgewerkt heb. Bij elke sessie zijn altijd 5 digitale bestanden in hoge resolutie, zonder watermerk, inbegrepen: jij kiest jouw favorieten uit de galerij uit. Wil je graag meer foto's? Dat kan ook. Je kan extra foto's per stuk aankopen.

20 minuten fotosessie op locatie (maximum 1 persoon)
inclusief 5 digitale foto's in hoge resolutie

***

mogelijkheid om extra foto's aan te kopen aan €15 per foto

PORTRETSESSIE VAN JE ZAAK | 205 euro

Ben je een creatieve ondernemer of heb je een eigen blog? Dan is het leuk om wat meer van jezelf en je zaak te laten zien. Op voorhand spreken we af waar de fotosessie zal doorgaan: in je zaak of werkomgeving of op een andere locatie. We kijken samen naar wat je belangrijk vindt, welke sfeer je wil uitstralen. Ik hou ervan om de schoonheid van je business vast te leggen: het interieur van je zaak, kleine details die belangrijk zijn, decor dat een bepaalde sfeer ademt, productfoto's,... Uiteraard is het ook fijn als jij in beeld komt. Ik zorg ervoor dat je niet het gevoel hebt dat je de hele tijd moet poseren, maar dat het juist ongedwongen en aangenaam aanvoelt. Super fijn!

Na uiterlijk twee weken krijg je de link naar je eigen privé fotogalerij. Daar staan de foto's die ik geselecteerd en individueel afgewerkt heb. Dat zijn er minstens 25. Bij elke sessie zijn altijd 10 digitale bestanden in hoge resolutie, zonder watermerk, inbegrepen: jij kiest jouw favorieten uit de galerij uit. Wil je graag meer foto's? Dat kan ook. Je kan extra foto's per stuk aankopen of je kiest voor het pakket met alle foto's.

1 uur fotosessie in jouw werkomgeving
inclusief 10 digitale foto's in hoge resolutie

***

mogelijkheid om extra foto's aan te kopen aan €15 per foto
of pakket met alle digitale bestanden aan €150 extra

Bovenstaande prijzen zijn exlusief reiskosten van €0,35 per kilometer vanuit Hoevenen.

"Wat was ik zenuwachtig, maar Ellen is zo zacht en lief en tegelijk ook héél inspirerend dat ik me helemaal op mijn gemak voelde bij haar. Ze heeft écht oog voor detail en stelt je helemaal gerust, ook wanneer ik me wat onwennig voelde. Toen ik de foto's zag, kon ik haast niet geloven dat ik zo mooi op de foto's sta! Stuk voor stuk foto's die echt supermooi zijn. En zo snel afgeleverd! Ik ben écht van plan om ook voor mijn gezinnetje een sessie te boeken, gewoon omdat zij iedereen zo mooi op foto vastlegt. Ellen is een toppertje!!"

inge, blogger bij 'jules and louis'

Menu