workshops

mooie, heldere, sprekende beelden leren maken

Wat fijn dat je interesse hebt om een workshop bij me te volgen. Eerlijk? Het is een van de liefste dingen die ik doe: jou van naaldje tot draadje uitleggen hoe je mooie foto's kan maken. Samen door de cursus gaan terwijl we een kop koffie drinken, en daarna op pad gaan om het meteen te gaan uitproberen. 

Ik ga je leren om manueel te fotograferen! Ik toon je dat de drempel helemaal niet zo hoog is als je denkt, om niet meer op de automatische stand te fotograferen. Echt! En net dรกt is de sleutel om mooie, lichte, sprekende foto's te maken. Jij zal voortaan zelf de controle hebben over hoe je foto eruit zal zien. Mooi belicht, de focus juist, een wazige achtergrond als je dat wil: het is nooit meer toeval dat je een mooi beeld maakte. Ik leer je precies welke instellingen je gebruikt in welke situatie en geef je de hele tijd door tips hoe ík het doe. 

Lijkt het je allemaal wat overweldigend? Dat hoeft helemaal niet. Ik wil je laten zien dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Ik leg je in hapklare stukken uit hoe je tot het resultaat komt dat je wil. Wanneer je hier buiten stapt, heb je alle handvaten die je nodig hebt om mooie, heldere en sprekende beelden te maken.

1-op-1 workshop | 385 euro

De 1-op-1 workshop duurt 4 à 5 uur. Omdat jij de enige bent die op dat moment bij mij bent, is het een heel intensieve workshop. Ik geef alle input en tips die ik heb, en we oefenen onze pas verworven meteen in de praktijk uit. Er is voortdurend interactie, en dat is zo ongelooflijk fijn. We kunnen meteen inspelen op wat er nog niet goed loopt.

Ik wil dat je naar buiten gaat met de kennis om heldere, lichte foto's te maken zoals jij die voor ogen hebt. Ik vind het belangrijk dat het ook echt in de praktijk lukt. Daarom mag je me gedurende 4 weken na afloop van de workshop nog mailen met vragen die je had over de inhoud van de cursus, of wanneer je merkt dat je ergens tegenaan loopt. Ik help je dan verder!

> intensieve kennisdeling & onverdeelde aandacht gedurende 4 à 5u
> voorafgaand een vragenlijst om de workshop af te stemmen op jouw noden
> uitgeprinte cursus met theorie en praktische tips van de workshop
> uitgebreide feedback op je eigen foto's
> koffie en koekjes :-)
> nazorg: gedurende 4 weken mag je me zoveel mailen als je wil met vragen

"Enkele weken geleden volgde ik de 1-op-1 workshop fotograferen bij Ellen. Ik was benieuwd, ik volgde al verschillende cursussen fotografie, maar begreep nog altijd niet veel van het fotograferen in de manuele stand. In de vragenlijst die Ellen op voorhand stuurde, noemde ik mezelf dan ook een moeilijke leerling. ;-) Het werd een fijne, leerrijke dag. De cursus is duidelijk opgesteld en in combinatie met Ellen haar uitleg was deze workshop voor mij een echte eye opener. Ik ben 's avonds thuisgekomen en ben meteen foto's beginnen maken van mijn kinderen. Zelfs in moeilijke lichtomstandigheden kreeg ik nu mooie beelden. Sindsdien heb ik de camera al vaak gebruikt voor productfotografie en kan ik zeggen dat ik eindelijk de klik gemaakt heb: ik fotografeer alleen nog maar in de manuele stand. Een echte aanrader voor iedereen die die dure camera eindelijk écht wil leren gebruiken!"

kim, eigenaar van studio droom, grafisch ontwerp

Menu